Tuesday, June 5, 2007

το γράμμα της Οργανωτικής Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Γ’ Τομέας: Πολεοδομίας-Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης


Θεσσαλονίκη, 7 Δεκεμβρίου 2006

Αγαπητ κυρ ,
Με αφορμή τη συνταξιοδότηση του Αλέξανδρου Λαγόπουλου, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε μία συνάντηση φίλων και συνεργατών του για να του δώσουμε τις ευχές μας στο καινούργιο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής του πορείας, απαλλαγμένης πλέον από την ευθύνη του εκπαιδευτικού έργου.
Θέλουμε στη συνάντηση αυτή να παρουσιάσουμε τις εμπειρίες, που όλοι μας αποκομίσαμε από τις διάφορες μορφές συνεργασίας μας με τον Αλέξανδρο. Βασική μας επιδίωξη είναι να αποφύγουμε μια αυστηρή ακαδημαϊκή διαδικασία απόδοσης τιμής, που αν και την αξίζει δεν αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία του και στο δυναμικό του χαρακτήρα. Θέλουμε η γιορτή αυτή να είναι μια ευκαιρία για ένα ποτήρι κρασί, κουβέντα, ιδιαίτερες μνήμες και όσο μπορούμε περισσότερο χιούμορ…

Σκεφτόμαστε να πραγματοποιήσουμε αυτό το “project” γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου. Προτείνουμε κατ’αρχήν την πρώτη Παρασκευή μετά την Καθαρή Δευτέρα, δηλαδή στις 23.2.2007 το απόγευμα, γύρω στις 7, στο κτίριο της Κεντρική Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις οικονομικές προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση του, γι’αυτό η συμβολική συμμετοχή σας θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Θα θέλαμε να μας ενημερώσεις αν μπορείς να είσαι μαζί μας αυτήν την ημέρα και να σου ζητήσουμε, αν έχεις την πρόθεση να παρουσιάσεις ένα κείμενο, ως μία σελίδα PC (ομιλία max. 5’-8’) για την εμπειρία της γνωριμίας σου με τον Αλέξανδρο. Ακόμη να στείλεις εγκαίρως φωτογραφίες, ανέκδοτα ή άλλα άγνωστα στους περισσότερους περιστατικά, τα οποία θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε στην εκδήλωση. Περιττό να σου πούμε ότι ο Αλέξανδρος δε γνωρίζει τίποτε από όλα αυτά και θα ήταν καλό να μην μάθει…

Στείλε μας την απάντηση σου με σχόλια και ιδέες στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, spirido@arch.auth.gr, ή επικοινώνησε με τα τηλέφωνα:
Β. Δημητριάδης 2310 208531 / 995476, Φαξ 2310 995572
Κ. Β. Σπυριδωνίδης 2310 458660 / 995589, Φαξ 2310 994241

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Δημητριάδης Ντίνος Σπυριδωνίδης

Mετά ήρθαν οι καταλήψεις, ανακετεύτηκε η Σημειωτική Εταιρεία και άλλαξε η ημερομηνία. Ο φιλόξενος χώρος του περιοδικού ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ στέγασε την εκδήλωση.

No comments: